Să punem început bun în noul an – 40 de Acatiste la Sfântul Spiridon pentru grabnic ajutor

Joi, ora 16.30, din Mila lui Dumnezeu începem să citim un nou șirag de 40 Acatiste ale Sfântului Ierarh Spiridon, Episcopul Trimitundei, mare făcător de minuni al Ortodoxiei.

După perioada sfintelor sărbători vă invităm cu drag să punem început bun în noul an – 40 de Acatiste la Sfântul Spiridon pentru grabnic ajutor.

Acatistul Sfântului Spiridon al Trimitundei se citește încă din vechime pentru grabnic ajutor, îndeosebi pentru luminarea minții, găsirea perechii potrivite, căsătorie binecuvântată, dăruire de prunci, dezlegare grai, oprirea datoriilor, serviciu, tranzacție, călătorie binecuvântată și altele.

Pentru o anumită cerere se citește câte un Acatist pe zi, timp de 40 de zile. Înainte de a începe canonul e foarte important de luat binecuvântare de la preotul duhovnic. La fel, e bine pe toată perioada citirii Acatistului să respectăm postul în zilele de luni, miercuri și vineri.

Sfântul Ierarh Spiridon este unul dintre sfinţii care au înfăptuit cele mai multe minuni. Rugăciunile credincioșilor rostite din adâncul inimii către acesta au fost mereu ascultate.

Pentru rugăciunile Sfântului Ierarh Spiridon, Doamne Iisuse Hristoase, miluiește-ne pe noi!

***

În fiecare joi, la ora 16.30, citim cu smerenie Acatistul Sfântului și dragului nostru Ierarh Spiridon al Trimitundei, cu Tedeum de mulțumire, în fața icoanei cu părticele din cinstitele Sale moaște.

Icoana cu moaștele Sfântului Spiridon se păstrează în altarul bisericii și este expusă spre închinare credincioșilor în fiecare joi seara.

Adresa bisericii:  Chișinău, str. Toma Ciorbă 1, Spitalul de Urgență, intrarea prin portița de pe str. 31 august.

***
POMELNICE

Persoanele care doresc să trimită pomelnice la Biserica Sf. Spiridon al Trimitundei sunt rugate să o facă numai la adresa de mail a părintelui paroh Mihail Bortă: [email protected] sau în mesaj privat pe pagina de Facebook:

Dacă doriți să faceți o donație din România sau de peste hotare, o puteți face în unul din conturile deschise la:
BANCA TRANSILVANIA
NUME ȘI PRENUME: BORTA MIHAIL,
COD CLIENT (CIF BT): 5760132
LISTA IBAN-URI
RO11BTRLRONCRT0576013201 (RON)
RO58BTRLEURCRT0576013201 (EURO)
***

Rechizitele bancare pentru efectuarea transferurilor în LEI MOLDOVENEŞTI

Banca Beneficiară:
FINCOMBANK S.A. Filiala Nr. 01
Chisinau, Moldova

Beneficiar:
IBAN code: MD42FT222410100005141498
C.R.P.H. „SFINTUL IERARH SPIRIDON”
IDNO : 1017620003639

* * *

DONAȚII pentru pomelnic prin intermediul sistemului de plăți online PayPal:
paypal.me/BMihail (Preot-paroh Mihail Bortă)
Vă rugăm să ne comunicați suma depusă, contul în care s-a făcut depunerea și numele de pe care s-a făcut transferul. Vă vom confirma primirea printr-un mail de răspuns. Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *