Dăruiește 2% din impozitul pe venit către biserica Sf. Spiridon

Pe lângă activitățile specifice vieții bisericești, comunitatea Sfântului Ierarh Spiridon al Trimitundei de pe lângă Spitalul de Urgență din Chișinău este implicată și în activități precum întreținerea și restaurarea obiectelor de patrimoniu (Rezervația Cultural Naturală „Cuconeștii Vechi”, Casa Muzeu „Arhimandrit Sofian Boghiu” din Cuconeștii Vechi), ajutorarea persoanelor aflate în nevoi, și sprijinirea persoanelor aflate pe patul de spital, realizarea de publicații: broșuri, calendare ortodoxe, pliante distribuite gratuit în instituțiile medicale, etc.

Reglementările fiscale permit oricărei persoane care are venituri din salarii și asimilate salariilor să hotărască felul în care folosesc cele 2% din impozitul pe venit pe care îl plătește statului, dispunând direcționarea acestui procent către o anumită organizație neguvernamentală sau unitate de cult.

Când completezi declarația pentru direcționarea a 2 % din impozitul pe venit, nu renunți la banii tăi, doar decizi în locul statului cum să fie cheltuite sumele care oricum ți se rețin lunar din salariu.

Persoanele care doresc să redirecționeze 2% din impozitul pe venit către biserica Sf. Spiridon al Trimitundei, trebuie să completeze și să depună Declarația cu privire la impozitul pe venit (denumit și Formularul CET15)

La sectiunea M2 se indică codul fiscal al instituției. Acesta este: 1017620003639

Declarația cu privire la impozitul pe venit (Formular CET15) se prezintă Organului Fiscal și poate fi depusă: personal, prin poștă, online (cu aplicarea semnăturii electronice).

Dăruiește 2% din impozitul pe venit către biserica Sf. Spiridon

Termenul limită pentru depunerea declarațiilor la impozitul pe venit este 30 aprilie 2024.

Vă mulțumim și să ne ajute Dumnezeu să realizăm împreună lucrări frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *