Trimite un Pomelnic la Acatistul Sfântului Spiridon

La biserica Sf. Irh. Spiridon al Trimitundei din Chișinău, se săvârșește în fiecare joi seara, ora 17.00, slujba Acatistului Sfântului Ierarh Spiridon, Episcopul Trimitundei, mare făcător de minuni al Ortodoxiei, pentru grabnic ajutor.

Persoanele care doresc să trimită pomelnice online, o pot face prin:

e-mail: [email protected] (preot-paroh Mihail Bortă)

facebook messenger: https://www.facebook.com/mihail.borta

instagram: preot.mihail

Dacă doriți să faceți o DONAȚIE din țară sau de peste hotare, o puteți face în unul din conturile deschise la:

BANCA TRANSILVANIA

NUME ȘI PRENUME: BORTA MIHAIL

COD CLIENT (CIF BT): 5760132

LISTĂ IBAN-URI:

RO11BTRLRONCRT0576013201 (RON)

RO58BTRLEURCRT0576013201 (EUR)

REVOLUT: @mihailbor

PAYPAL: paypal.me/BMihail (Preot-paroh Mihail Bortă)

Pentru a evita aplicarea unor comisioane, vă rugăm să alegeți modalitatea de transfer către „Friends and Family / Prieteni și rude”. Vă rugăm să ne comunicați suma depusă, contul în care s-a făcut depunerea și numele de pe care s-a făcut transferul. Vă vom confirma primirea printr-un mesaj. 

***

Acatistul Sfântului Spiridon al Trimitundei se citește încă din vechime pentru grabnic ajutor, îndeosebi pentru luminarea minții, găsirea perechii potrivite, căsătorie binecuvântată, dăruire de prunci, dezlegare grai, oprirea datoriilor, serviciu, tranzacție, călătorie binecuvântată și altele.

Pentru o anumită cerere se citește câte un Acatist pe zi, timp de 40 de zile. Înainte de a începe canonul e foarte important de luat binecuvântare de la preotul duhovnic. La fel, e bine pe toată perioada citirii Acatistului să respectăm postul în zilele de luni, miercuri și vineri.

Sfântul Ierarh Spiridon al Trimitundei este unul dintre sfinţii care au înfăptuit cele mai multe minuni. Rugăciunile credincioșilor rostite din adâncul inimii către acesta au fost mereu ascultate.

Pentru rugăciunile Sfântului Ierarh Spiridon, Preasfântă Treime, mântuiește-ne pe noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *