corul Bisericii în construcție Sf. Ierarh Spiridon al Trimitundei, au colindat personalul medical și pacienții internaţi în acest spital.

Astăzi, 4 ianuarie 2020, în ajunul Sărbătorii Nașterii Domnului și Mântuitorului Hristos, corul Bisericii în construcție Sf. Ierarh Spiridon al Trimitundei, împreună cu preotul-paroh Mihail Bortă, responsabil pentru această instituție medicală, au colindat personalul medical și pacienții internaţi în acest spital.
„Dorim ca bucuria Nașterii Domnului să răsară în sufletul fiecărui bolnav sau cadru medical. Așa cum ieslea din Bethleem a fost umplută de lumină, la fel ne dorim ca sufletele tuturor să fie umplute de speranță, de nădejde, de dragoste și de prezența Mântuitorului Hristos”, a spus parohul Bisericii spitalicești, pr. Mihail.
Aceste vizite pastorale au devenit o tradiție în ultimii ani. Părintele Mihail a venit ca de fiecare dată cu iconițe cu chipul Maicii Domnului și a Sf. Irh. Spiridon și cu pliante duhovnicești.
Unii dintre ascultători, cu lacrimi în ochi, au trăit bucuria de a primi urarea de bine și de ‘Sărbători binecuvântate’ de la ceata de colindători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *