Desfășurarea slujbei de Înviere la Biserica Sf. Spiridon

HRISTOS A ÎNVIAT!
ADEVĂRAT A ÎNVIAT!

Sâmbătă, 18 aprilie ora 23.45, clopotele Bisericii Sf. Ierarh Spiridon al Trimitundei vor anunța începerea Slujbei Pascale în cinstea Învierii Domnului.

Participarea credincioșilor este interzisă de către autoritățile statului, în contextul stării de urgență declarată la recomandarea Organizației mondiale a sănătății, pentru a stopa răspândirea virusului Covid 19.

Duminică dimineața, 19 aprilie, după ora 3.00, va avea loc sfințirea prinoaselor, fără participarea credincioșilor.

În aceste împrejurări, îndemnăm creștinii să se alăture nouă cu rugăciunea de acasă, urmărind slujba în direct pe pagina de facebook a Bisericii.

Cei care doriți să lăsați un pomelnic, Biserica este deschisă zilnic pe tot parcursul zilelor de sâmbătă 18 aprilie și duminică 19 aprilie (9.00-18.00). În continuare, puteți trimite pomelnic pentru a fi pomeniți la Sfânta Liturghie prin mesaj, pe contul de Facebook: https://www.facebook.com/mihail.borta sau pe mail, la adresa: [email protected].

Lumina lui Hristos Cel Înviat să ne lumineze pe toți în lucrarea desăvârșită a milei și a dragostei! Adevărat a Înviat Hristos! pr Mihail Bortă, paroh al bisericii în construcție Sf. Ierarh Spiridon al Trimitundei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *