Comunitatea ”Sf. Irh. Spiridon” a Spitalului de Urgență, a participat în premieră la Drumul Crucii – Pelerinajul Tinerilor, ediția a XIII-a

Viața noastră este un continuu pelerinaj către Împărăția Cerurilor.
Duminică, 27 septembrie, comunitatea ”Sf. Irh. Spiridon” a Spitalului de Urgență, a participat în premieră la Drumul Crucii – Pelerinajul Tinerilor, ediția a XIII-a. Enoriașii noștri au purtat pe o distanță de 18 kilometri până la Mănăstirea Sireți, icoanele Maicii Domnului, a Sf. Spiridon și un set de clopote.
Spre seara zilei pelerinii au ajuns la sfânta mănăstire, fiind întâmpinați de către părintele stareț Arhim. Porfirie (Dobre).
Credincioșii au participat la slujba Privegherii, închinându-se la mai multe sfinte moaște, expuse cu prilejul prăznuirii Sf. Cruci.
La finele pelerinajului, cei prezenți au fost ospătați de către gospodinele satului, apoi au fost organizate autocare cu care pelerinii au fost transportați spre capitală.
Evenimentul a fost organizat de către Asociația Studenților Creștini Ortodocși și parohia ”Întâmpinarea Domnului” din incinta USM,
Preasfântă Stăpână Născătoare de Dumnezeu, Ajută-ne nouă! Bucură-te Sfinte Ierarhe Spiridon, Mare Făcător de Minuni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *