Ministerul Justiției a înregistrat Comunitatea Religioasă Parohia cu Hramul Sfântul Ierarh Spiridon, ce își va desfășura activitatea pe lângă IMSP Institutul de Medicină Urgentă

Miercuri, 28 iunie 2017, Preotul Marin Cij, Președintele Sectorului Sinodal Activitate Spirituală în Instituțiile Medicale împreună cu Preotul Mihail Bortă, responsabil de asistența spirituală în cadrul Institutului de Medicină Urgentă din mun. Chișinău au avut o întrevedere cu Dl Mihail Ciocanu, Doctor habilitat în medicină, Director al Institutului de Medicină Urgentă.
Slujitorii Bisericii i-au comunicat Dl Director Ciocanu, finisarea înregistrării de către Ministerul Justiției a Comunității Religioase Parohia cu Hramul Sfântul Ierarh Spiridon, ce își va desfășura activitatea pe lângă IMSP Institutul de Medicină Urgentă (mun. Chișinău, str. Toma Ciorba, 1).

Comunitatea Creștin-Ortodoxă „Sfântul Ierarh Spiridon” a fost constituită în temeiul art. 18, 20 al Legii Nr. 125 – XVI din 11 mai 2017 privind libertatea de conștiință, de gândire și de religie, la inițiativa unui grup de colaboratori medicali din cadrul Institutului de Medicină Urgentă, în frunte cu Dl Director al Instituției, Mihail Ciocanu și cu participarea Preoților de Spital Marin Cij, Președinte al Sectorului Sinodal Activitate Spirituală în Instituțiile Medicale și a Preotului Mihail Bortă, numit prin decret mitropolitan – paroh al Comunității cu hramul Sfântul Ierarh Spiridon de pe lângă Institutul de Medicină Urgentă din mun. Chișinău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *