Orarul slujbelor în Săptămâna Patimilor la biserica în construcție Sf. Irh. Spiridon al Trimitundei

Orarul slujbelor în Săptămâna Patimilor la biserica în construcție Sf. Irh. Spiridon al Trimitundei.

Joi, 16 aprilie, ora 17.00 – Utrenia cu cele 12 Evanghelii ale Patimilor.
Vineri, 17 aprilie, ora 17.00 – Scoaterea Sf. Epitaf (Aer). Utrenia cu slujba Prohodului Domnului.
Sâmbătă, 18 aprilie, ora 23.30 – începe slujba de Sfintele Paști, iar duminică dimineața, 19 aprilie, după ora 2.30, va avea loc sfințirea prinoaselor.
ATENȚIE! Slujbele în continuare se vor săvârși fără participarea credincioșilor. Vom transmite în direct slujbele pe pagina bisericii, or, orice transmisie în direct trebuie să fie ca un dangăt de clopot care ne cheamă să înălțăm rugăciuni în biserica cea de acasă.
În noaptea Învierii, binecuvântarea prinoaselor va avea loc afară între orele 2.30-3.30, respectându-se toate normele de rigoare, să fie respectată distanța socială 1,5-2 metri, fiecare creștin să poarte masca de protecție și să îmbrace mănuși igienice.
Cei care doriți să lăsați un pomelnic, Biserica este deschisă zilnic între orele 9.00-18.00. În continuare, puteți trimite pomelnic pentru a fi pomeniți la Sfânta Liturghie prin mesaj, pe contul de Facebook: https://www.facebook.com/mihail.borta sau pe mail, la adresa: [email protected].
Să-L rugăm cu toţii pe Mântuitorul Iisus Hristos, Care a intrat în Ierusalim, să intre şi în sufletele noastre şi în casele noastre care au devenit în aceste zile biserici și paraclise familiale, ţinând legătura prin rugăciune cu biserica din parohie.
Să avem cu toții parte de o săptămână binecuvântată! Aveți grijă de sănătatea Dvs!

Cu dragoste întru Hristos, preot Mihail Bortă, paroh al bisericii în construcție Sf. Ierarh Spiridon al Trimitundei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *