Să continuăm a spori în rugăciune… Sus să avem inimile!

Frați și surori, dragi prieteni!
În legătură cu situația tot mai critică legată de răspândirea molimei numită coronavirus COVID-19, slujbele din duminica a 5-a a Postului Mare (a Sfintei Maria Egipteanca) și de Buna Vestire (07.04.2020) le vom săvârși cu ușile închise, fără participarea credincioșilor.
În aceste zile când veștile rele tot mai mult ne copleșesc, întunecând mințile și zdrobind sufletele atâtor oameni, rugăm enoriașii noștri să manifeste înțelegere, să ni se alăture nouă, sâmbătă ora 17.00, duminică ora 7.00, luni, ora 17.00 și marți ora 7.00 cu rugăciunea de acasă.
În aceste zile ale Postului Mare să continuăm a spori în rugăciune, alături de crucea marii încercări actuale, să ne primenim duhovnicește. Cât de greu nu ar fi, cu rugăciuni rostite din adâncul sufletului vom trece peste toate încercările vieții…
La fel ca și în duminicile trecute, puteți trimite pomelnic pentru a fi pomenit la Sfânta Liturghie prin mesaj pe contul de Facebook: https://www.facebook.com/mihail.borta sau pe mail, la adresa: [email protected].
În afara slujbelor, Biserica va fi deschisă spre închinare zilnic, cu respectarea strictă a ordonanțelor emise de către Guvern și recomandările Ministerului Sănătății, în ceea ce privește igiena și sănătatea publică, de la 9.00 la 18.00.

Cu dragoste în Hristos Domnul,
Preot Mihail Bortă, paroh al bisericii în construcție Sf. Ierarh Spiridon al Trimitundei

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *