Să-L avem pe Hristos și pe sfinți Săi: călăuză, rudenii, prieteni, numai să le urmăm!

Hristos a Înviat! Adevărat a Înviat! Transmisiunea 🔴LIVE a ♱📖🙏 a Sfintei Liturghii în Duminica a IV-a după Paşti (a Slăbănogului).

Doamne, nu am om! Orbii au călăuză, ologii au rudenii, neputincioşii au prieteni, dar eu nu am pe nimeni nicăieri în lumea asta mare, spunea bolnavul ce suferea de 38 de ani din Evanghelie. De la Hristos Omul cel desăvârșit i-a venit vindecarea. Să-L avem pe Hristos și pe sfinți Săi: călăuză, rudenii, prieteni, numai să le urmăm!

Apreciați👍 videoclipul și distribuiți-l 👉 pentru ca și alții să afle folos duhovnicesc de la această slujbă.

Persoanele care doresc să trimită online pomelnice la Biserica Sf. Spiridon al Trimitundei sunt rugate să o facă accesând link-ul: https://biserica-spiridon.info/pomelnice/

Ioan (5:14): „…De acum să nu mai păcătuieşti, ca să nu-ţi fie ceva mai rău.” Din Evanghelia citită în Duminica a IV-a după Sfintele Paşti, cea a Slăbănogului.

„Slăbănogul a aşteptat un om ca să-l ajute, dar l-a miluit Însuşi Omul – Mântuitorul Hristos.” – Predica Pr. Mihail Bortă la Dumimica a IV-a după Sfintele Paşti.

Puteți susține activitatea Bisericii Sf. Spiridon al Trimitundei și publicarea de materiale noi făcând o donație. Vă mulțumim!
PayPal: paypal.me/BMihail (Preot-paroh Mihail Bortă)

Adresa Bisericii Sf. Irh. Spiridon al Trimitundei: mun. Chișinău, str. 31 august 151 A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *