Slujbele de pomenire a celor răposați

Slujbele de pomenire a celor răposați

Hristos a înviat! Iubiți credincioși, în Duminica Tomii slujbele vor decurge conform următorului program liturgic: 25.04. Sâmbătă, ora 17.00 – Slujba Privegherii
26.04. Duminică, ora 8.00 – Ceasurile III și VI, ora 8.30 – Sfânta Liturghie, ora 10.30 – Pomenirea celor răposați.
27.04. Luni, ora 8.30 – Acatistul pentru cei adormiți, ora 9.00 – Pomenirea celor răposați.

În continuare, participarea credincioșilor este interzisă de către autoritățile statului, în contextul stării de urgență declarată la recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății, pentru a stopa răspândirea virusului Covid 19.

Conform deciziei Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova celebrarea în cimitire a sărbătorii Paștile Blajinilor se va amâna pentru datele de 6, 7 și 8 iunie 2020, în ajunul Duminicii Pogorârii Duhului Sfânt (a Cincizecimii).

În aceste împrejurări, îndemnăm creștinii să se alăture nouă cu rugăciunea de acasă, urmărind slujbele în direct pe pagina de facebook a Bisericii.

Aveți posibilitatea în afara slujbelor să aprindeți lumânări și să lăsați pomelnic. Biserica este deschisă zilnic (9.00-18.00). La fel, puteți trimite pomelnic pentru a fi pomeniți la sfintele slujbe, prin mesaj, pe contul de Facebook: https://www.facebook.com/mihail.borta sau pe mail, la adresa: [email protected].

Adresa bisericii: Mun. Chișinău, str. Toma Ciorbă 1, Spitalul de Urgență, intrarea prin poarta de pe str. Mitrop. Petru Movilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *