Trimite pomelnicul tău la biserica la Sfântul Spiridon pentru a fi pomenit la Acatist!

La biserica Sfântul Ierarh Spiridon al Trimitundei din Chișinău, se săvârșește în fiecare joi seara, ora 17.00, slujba Acatistului Sfântului Ierarh Spiridon, Episcopul Trimitundei, mare făcător de minuni al Ortodoxiei.

Prin intermediul acestei pagini aveți posibilitatea să trimiteți online Pomelnicul dvs pentru a fi pomenit la Acatistul Sfântului Ierarh Spiridon, pentru grabnic ajutor.

Acatistul Sfântului Spiridon al Trimitundei se citește încă din vechime pentru grabnic ajutor, îndeosebi pentru luminarea minții, găsirea perechii potrivite, căsătorie binecuvântată, dăruire de prunci, dezlegare grai, oprirea datoriilor, serviciu, tranzacție, călătorie binecuvântată și altele.

Pentru o anumită cerere se citește câte un Acatist pe zi, timp de 40 de zile. Înainte de a începe canonul e foarte important de luat binecuvântare de la preotul duhovnic. La fel, e bine pe toată perioada citirii Acatistului să respectăm postul în zilele de luni, miercuri și vineri.

Sfântul Ierarh Spiridon al Trimitundei este unul dintre sfinţii care au înfăptuit cele mai multe minuni. Rugăciunile credincioșilor rostite din adâncul inimii către acesta au fost mereu ascultate.

Pentru rugăciunile Sfântului Ierarh Spiridon, Doamne Iisuse Hristoase, miluiește-ne pe noi!

***

POMELNICE

Persoanele care doresc să trimită online pomelnice la Biserica Sf. Spiridon al Trimitundei sunt rugate să o facă numai la adresa de mail a părintelui paroh Mihail Bortă: [email protected] sau în mesaj privat pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/mihail.borta

Dacă doriți să faceți o donație din România sau de peste hotare, o puteți face în unul din conturile deschise la:

BANCA TRANSILVANIA

NUME ȘI PRENUME: BORTA MIHAIL,

COD CLIENT (CIF BT): 5760132

LISTA IBAN-URI

RO11BTRLRONCRT0576013201 (RON)

RO58BTRLEURCRT0576013201 (EURO)

***

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *