Zile numărate până la finisarea acoperișului cetății Sfântului Spiridon

Au mai rămas doar câteva zile până la finisarea lucrărilor la acoperișul din tablă de cupru a Bisericii ștefaniene a Sfântului Ierarh Spiridon al Trimitundei. Meșterii tăblari parcă au reprodus după formă și culoare coșulețul de paie pe care l-a purtat pe tot parcursul vieții sale pământești Minunatul Ierarh Spiridon.

Le spunem în continuare Doamne ajută meșterilor și le mulțumim ctitorilor, binefăcătorilor, donatorilor Bisericii în construcție și tuturor celor ce ne poartă în rugăciuni, care în perioadă grea de pandemie au ctitorit metru cu metru, mai bine de jumătate din această tablă.

Pentru cei care și-ar dori să ctitorească, 1 metru pătrat de tablă costă 42 de euro. Dumnezeu primească jertfa și rugile! Bucură-te, Sfinte Ierarhe Spiridon, mare făcător de minuni!

***

La fel, Vă așteptăm în fiecare Joi, începând cu ora 17.00, să citim împreună Acatistul ocrotitorului și mijlocitorului nostru către Tronul Ceresc – Sfântului Ierarh Spiridon al Trimitundei cu Tedeum de cerere și mulțumire.

Adresa Bisericii în construcție Sf. Irh. Spiridon al Trimitundei: mun. Chișinău, str. Toma Ciorbă 1, Spitalul de Urgență, intrarea prin poarta de pe str. Mitrop. Petru Movilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *