Duminica Floriilor – prilej sfânt de a pregusta din mireasma Învierii

🌿🌸 Duminica Intrării Domnului în Ierusalim a fost pentru credincioșii Bisericii Sf. Spiridon al Trimitundei, un prilej sfânt de a pregusta din mireasma Învierii. Mântuiește-ne pe noi Fiul lui Dumnezeu, Cel ce ai șezut pe mânzul asinei; pe cei ce-Ți cântăm Ție: Aliluia.

În timpul predicii rostite, părintele-paroh Mihail a atras atenția credincioșilor despre legătura strânsă dintre Sâmbăta Dreptului Lazăr și Intrarea triumfală a Domnului în Ierusalim. Iudeii s-au adunat la marginea Ierusalimului pentru a-l înâmpina pe Iisus Hristos, cel care vreme de trei ani le-a vindecat bolnavii, ba și mai mult le-a înviat morții. Drept răsplată la nici o săptămână l-au batjocorit, răstignind-ul pe Cruce între doi tâlhari.

Persoanele care doresc să trimită online pomelnice  la Biserica Sf. Spiridon al Trimitundei sunt rugate să o facă accesând link-ul: https://biserica-spiridon.info/pomelnice/

Puteți susține activitatea Bisericii Sf. Spiridon al Trimitundei și publicarea de materiale noi făcând o donație. Vă mulțumim!

PayPal: paypal.me/BMihail (Preot-paroh Mihail Bortă)

⛪  Adresa Bisericii Sf. Irh. Spiridon al Trimitundei: mun. Chișinău, str. 31 august 151 A.

Web: https://biserica-spiridon.info/

Facebook: https://www.facebook.com/bisericaspiridon

Youtube: Biserica Sf. Spiridon – YouTube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *