La biserica Sf. Spiridon al Trimitundei a avut loc Tabăra de vară pentru copii cu genericul: “Cântăm și pictăm pentru Hristos”

33 de copii au participat în perioada 1-5 august 2022, la activităţile organizate la Tabără de vară pentru copii cu genericul: “Cântăm și pictăm pentru Hristos”.

Evenimentul a avut loc în municipiul Chișinău, la biserica cu hramul Sf. Ierarh Spiridon al Trimitundei şi a fost organizat de către comunitatea parohială, condusă de preotul-paroh Mihail Bortă.

Printre activităţile desfăşurate s-au numărat: atelierele de cunoaștere și comunicare, cântare și pictură bisericească, realizate cu sprijinul celor 3 voluntari coordonați de presbitera Magdalena Bortă.

În cadrul unui atelier de cunoaștere, enoriașa Parohei Sf. Irh. Spiridon, doamna doctor conferențiar universitar Alexandra Tkacenko le-a vorbit copiilor despre minunata țară a cifrelor – matematica.

Copiii prezenţi în tabără au beneficiat de o masă caldă la prânz. Una dintre surprizele oferite de organizatori a fost şi o vizită la Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici”.

În perioada Taberei, majoritatea copiilor s-au împărtășit la Sfânta Liturghie cu Trupul și Sângele Mântuitorului Iisus Hristos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *