Tabără de vară la Biserica „Sf. Ierarh Spiridon” – o experiență încântătoare

Săptămâna trecută, la Biserica Sfântul Ierarh Spiridon al Trimitundei, s-au desfăşurat activități frumoase şi ziditoare pentru copii, veniți din diferite sectoare ale Chișinăului.

La activităţile taberei  au ajuns cei mai entuziasmați copii, doritori de a face cântare bisericească, pictură și desen.

Pe parcursul a sașe zile, participații, cu vârsta cuprinsă între 5 și 15 ani, au avut parte de momente frumoase de rugăciune, creație și comunicări pe înțelesul copiilor din viața Sfântului Mare Ierarh Spiridon, cum să fim mai buni unii cu alții, ce este iubirea față de aproapele, etc. Bucurându-ne, de zilele petrecute împreună, mai tot timpul în aer liber și de o echipă minunată, am reușit, așadar, să facem multe lucruri împreună: cântare, desen, pictură, plimbări, jocuri, gustări, discuții, ș.a.

La Tabăra de vară, copiii au uitat pentru un timp de telefoane mobile, computere sau televizor. Ei au rămas atât de încântați, încât ne-au spus că ar vrea să petreacă asemenea activități toată vara.

Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din Chișinău e la prima ediție a Taberei de vară pentru copii, iar următoarele etape ale taberei vor avea loc în lunile iulie și august.

Tabăra pentru copii s-a încheiat frumos și pozitiv, în ziua de Duminică, 4 iulie, cu participarea copiilor la Sfânta Liturghie oficiată la Biserica „Sf. Spiridon” de preotul-paroh Mihail Bortă și cu făgăduința participanților de a păstra cât mai mult amintirea clipelor frumoase petrecute împreună.

Pentru a înscrie copiii la următoarea tabără și pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la numărul – 078851778. (preoteasa Magdalena)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *